ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 

cyclon-tdi

F1 TDi

Αποκτήστε το μοναδικό ολοκαίνουργο λιπαντικό F1 TDi για κινητήρες νέας τεχνολογίας (Low SAP, Longlife-04),  και για  κάθε αγορά 4 λίτρων σας δίνουμε δώρο ένα πολυσπρέι WD-40 440ml.


Περιγραφή
100% συνθετικό λιπαντικό κινητήρων, χαμηλής περιεκτικότητας σε τέφρα, φώσφορο και θείο (Low SAPS), ειδικά σχεδιασμένο για σύγχρονης τεχνολογίας κινητήρες BMW, Mercedes-Benz και Opel με συστήματα επεξεργασίας ρύπων, φίλτρο κατακράτησης σωματιδίων (DPF) και σύγχρονης γενιάς τριοδικούς καταλύτες (TWC). Διασφαλίζει: • Εύκολη εκκίνηση σε χαμηλές θρμοκρασίες. • Μειωμένη κατανάλωση λιπαντικού. • Ελαχιστοποίηση ρύπων. • Οικονομία καυσίμου.

Εφαρμογές
Λιπαντικό μεγάλων διαστημάτων αλλαγής (Long Life) ειδικά σχεδιασμένο για επιβατικά οχήματα και ελαφρού φορτίου επαγγελματικά των κατασκευαστών, ΒMW, GM/Opel και Mercedes-Benz συμπεριλαμβανομένων και πετρελαιοκινητήρων Euro 4,5 με αιθαλοπαγίδες. Καλύπτει την προδιαγραφή VW 505.01 και χρησιμοποιείται σε πετρελαιοκινητήρες VW που φέρουν σύστημα άμεσου ψεκασμού τύπου “pump injector units”, για κανονικά διαστήματα αλλαγής (μεγ. 15.000km).

Προδιαγραφές
ACEA C3, ACEA A3/B4, VW 502.00 / 505.00 / 505.01, API SM/CF, BMW Longlife-04, MB-Approval 229.51, GM Dexos-2

GRADE/SAE 
5W-30

 

ΔΩΡΟ!

Το WD-40 είναι ένα αντισκωριακό,αντιδιαβρωτικό και λιπαντικό σπρέυ γενικής χρήσης.Απομακρύνει την σκουριά και την υγρασία.Τα αντιδιαβρωτικά του συστατικά καλύπτουν ολόκληρη την επιφάνεια δημιουργώντας μία μεβράνη προστασίας η οποία προστατεύει από την υγρασία και την διάβρωση.

Εισχωρεί και χαλαρώνει τους μοριακούς δεσμούς μεταξύ σκουριάς και μετάλλου, με αποτέλεσμα να χαλαρώνει εντελώς τα σκουριασμένα ή κολλημένα μεταλλικά μέρη και να τα κάνει να λειτουργούν χωρίς κανένα πρόβλημα.

To WD-40 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν παντού. Είναι ασφαλής η χρήση του σε μέταλλο, λάστιχο, ξύλο και πλαστικά. Το WD-40 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βαμμένες μεταλλικές επιφάνειες χωρίς να καταστρέψει το χρώμα.
Πολυανθρακίτης και καθαρό πλαστικό πολυστηρίνης είναι κάποια από τα υλικά στα οποία θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήση προϊόντων που έχουν ως βάση το πετρέλαιο όπως το WD-40.

 

Publish modules to the "offcanvas" position.